Ahoj,
inspiraci můžeš najít třeba v Zálesácké kuchařce, která vyšla někdy loni -
http://archiv.ihned.cz/c1-62574920-zalesacka-kucharka.
My taky často zkoušíme vaření v alobalu v popelu, což má tu výhodu, že si každé dítě může připravit svůj balíček (typicky z brambor, cibule, slaniny) a má pak radost, že jí vlastní jídlo z ohně.
Na Svojsíkáči 2013 na Kaprálově mlýně dělaly týmy i palačinky a bylo to v pohodě (vyplatí se ale teflonový kotlík/hrnec).
Na čundrech vaříme vcelku všechno, přijde nám, že jsme limitování spíš hmotností daných věcí (nechceme nosit moc konzerv), dobrou zkušenost máme s kuskusem (na sladko i na slano), polévkami všeho druhu, bramborovou kaší ze sáčku, čočkovou kaší.
Zdraví Káťa